Expressietrainingen

Training

Ik bied diverse trainingen aan op het gebied van expressie, presentatie en communicatie. Ook werk ik op maat en pas de training aan naar uw eigen wensen.

Lees meer...

Coaching

Coaching is een individueel traject waarbij ik persoonlijk en doelgericht met u aan de slag ga. Persoonlijk, observerend, doelgericht en individueel.

Lees meer...

Workshops

De workshops die ik aanbied zijn leuk voor bedrijven, verenigingen, instellingen of theatergroepen. Een divers aanbod waarbij plezier bovenaan staat.

Lees meer...

 

In de expressietrainingen die ik aanbied komt alle ervaring van mij als acteur, regisseur en theatermaker bij elkaar om op die manier mensen te trainen, ondersteunen, amuseren of educatie aan te bieden. Hierin onderscheid ik mijzelf van andere trainers en coaches. Door minder vanuit ''het boekje'' te werken en meer in te spelen op het individu werken we aan verbetering van expressie en communicatie. Onderdelen die in ons hele leven ontzettend belangrijk zijn.

Ik werk tijdens deze expressietrainingen aan het zoeken naar eigen talent, het verbeteren van eigen kwaliteit en bied handvaten en technieken aan vanuit het acteren/regisseren om zo individueel uw expressie, communicatie of presentatie te versterken.

Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!