Bent u geïnteresseerd in de diensten die ik aanbied maar wilt u liever individueel aan de slag, dan is coaching de juiste vorm. Mijn coaching is een op maat aangeboden pakket om u te helpen, begeleiden en ondersteunen in uw persoonlijke rol. Niet alleen acteurs en actrices nemen doorgaans een rol in. Ons hele leven en de functies die we daarin uitvoeren bestaat uit verschillende rollen. Communicatie, expressie en presentatie zijn onderdelen die hierin van groot belang zijn. Ik coach u op een persoonlijke en interactieve manier. U stelt samen met mij een doelstelling op en een plan van aanpak.

Het voordeel van een acteur als coach, is het feit dat u een levende spiegel wordt voorgehouden. Ik ben naast uw coach tevens uw persoonlijk acteur en speelt direct in op lastige situaties of gesprekken. Geen vage vragen of therapeutische gesprekken. Wat is er aan de hand? Hoe komt u over en wat kunnen anderen aan u aflezen? Maar vooral ook: wat vindt u lastig? Het zijn voorbeelden van vragen die meteen kunnen worden teruggekoppeld. Heeft u moeite met bepaalde situaties of communicatie en expressie? Ik neem deze praktisch met u door en help u hoe om te gaan met deze struikelblokken.

Door advies, begeleiding en training met elkaar te verbinden ontstaat uw eigen coachingstraject. Eerlijk, oprecht en interactief.

Elk coachingstraject start met een vrijblijvend intakegesprek.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van coaching, of wilt u een afspraak plannen? Neem dan hier contact op.