Presentatie

In deze praktische presentatietraining leert u op een plezierige en effectieve manier te presenteren. Ik help u op het gebied van zelfvertrouwen, zelfreflectie, technieken om het publiek te boeien en eigen kwaliteiten in te zetten en te benutten.  Daarnaast wordt er gewerkt aan lichaamstaal, uitstraling en stemgebruik.

Een training waarbij veel naar het individu gekeken wordt en op een leuke en speelse manier u nieuwe presentatie-skills kunt ontdekken.

Voor bedrijven, instellingen, groepen of verenigingen die te maken hebben met presentatie.

 

 

 

Wilt u meer informatie over deze training of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via de contactpagina.

 

 

 


Performance / podiumpresentatie

Behalve wat je speelt, vertelt of zingt is ook de presentatie belangrijk om je performance over te laten komen. Een goede podiumpresentatie is belangrijk om uw publiek te boeien en enthousiasmeren.  Wat gebeurt er met je als je het podium opstapt? Wat doe je als je de aandacht van het publiek verliest?

Tijdens de training performance/podiumpresentatie wordt gewerkt aan uitstraling op diverse vlakken. Er wordt gekeken waar uw sterke punten liggen en met welke problemen op het gebied van podiumpresentatie u geholpen kunt worden. U zult zich bewust worden van de manier waarop u op het podium staat. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: aankondiging, oplopen, uitstraling, kleding, contact met publiek, stemgebruik en afsluiting.

Voor zangers, muzikanten, groepen of verenigingen die te maken hebben met podium performance en presentatie.

Wilt u meer informatie over deze training of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via de contactpagina.