Ik wens jou een fantastisch, mooi, creatief en gezond 2015!

Allereerst wens ik iedereen een fantastisch, mooi, creatief en gezond 2015 toe!!

2014 was een mooi jaar. Een jaar waarin ik diverse fijne, nieuwe contacten heb mogen leggen. Maar vooral ook een jaar waarin steeds meer mensen begrepen wat ik nou eigenlijk doe en aanbied.

Een blik vooruit…
Ook voor dit jaar staan er al een aantal mooie projecten op de planning! Zo zal ik vanaf januari als regieassistent werkzaam zijn bij Het Laagland theater in Sittard voor de nieuwe voorstelling Expeditie Peter Pan. Deze voorstelling zal in première gaan op zaterdag 21 februari 2015 in de stadsschouwburg van Sittard (www.hetlaagland.nl).
In het voorjaar/zomer van 2015 zal ik ook als acteur aan de slag gaan bij Het Laagland theater in een hele bijzondere voorstelling! Meer informatie hierover vindt je hier tegen die tijd.

Verder staan er al diverse workshops en lessen op het programma. Ook zal ik als trainingsacteur weer te vinden zijn bij diverse projecten en zal meer workshops gaan aanbieden voor bedrijven zoals oa. ‘Spreken in het openbaar’.

Kortom…
Met een brede glimlach en een groot woord van dank aan een aantal speciale mensen kijk ik terug op het jaar 2014.
Met die zelfde grote glimlach kijk ik ook vooruit op dit nieuwe jaar, 2015.

Mijn ervaring als professioneel acteur, regisseur en theatermaker zal ik ook in 2015 op diverse manieren weer gaan inzetten. Ik zal niet alleen zelf op de planken staan, maar zal ook mijn vakgebied gebruiken om anderen binnen bedrijven en instellingen te ondersteunen, trainen en adviseren. Meer informatie hierover vind je op deze website die een grotere persoonlijkere uitstraling zal hebben.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden m.b.t. bijvoorbeeld de expressietrainingen of workshops? Neem gerust contact op!

Reacties 0