Nachtgasten - 10 september 2016

Het nieuwe culturele seizoen begint meteen met het meest spannende dat ik tot nu toe als acteur gedaan heb…

Op zaterdag 10 september zal ik in  deelnemen aan Nachtgasten. Hieronder kort iets over Nachtgasten zoals omschreven op www.nachtgasten.nl

Wees getuige van het onmogelijke: Iedere avond duiken vier doodsbange en totaal onwetende acteurs in de huid van personages die ze nog niet kennen. Ze moeten ter plekke de volledige voorstelling improviseren met het publiek als getuige, gewapend met de meest gruwelijke geheimen, zonder te weten wat de geheimen van hun collega’s zijn. Dit terwijl het publiek dat allemaal wel weet.
U zit erbovenop, als de beste acteurs van Nederland transformeren in personages die ze nooit eerder speelden, zich verliezen in de verhalen en vechten op leven en dood met de allermooiste rollen. Alles voor het verhaal! Niets is spannender en verslavender. Nog nooit zat u zo dicht op de huid van de acteurs, terwijl de voorstelling voor uw ogen gecreëerd wordt. Dit is theater in zijn aller puurste vorm.

website Nachtgasten

Kortom; om 20.00 uur betreed ik het podium om een voorstelling van 1,5 uur te spelen die ik nog niet ken en waar ik niet van weet 'wat' ik speel. Klinkt als de nachtmerrie voor elke acteur, maar ik ben ontzettend benieuwd!

Ik speel samen met Sandra Mattie, Nimue Walraven en Nachtgast Niels Croiset.
Kaartjes en meer info zijn te reserveren via de website van het theater of klik hier voor meer info.

Mocht je zin en tijd hebben zie ik je graag als getuige bij een van de meest zenuwslopende voorstellingen voor mij tot nu toe.

Via Facebook zal ik jullie nog op de hoogte houden en ander graag tot 10 september!

Reacties 0